• Hjem
  • Mest for lærere
  • Change is the new normal (PLN)

Change is the new normal (PLN)

PLE anatomyAlle yrker er i konstant utvikling. Det er en utfordring for alle arbeidstakere er å holde seg faglig à jour innen sitt fagfelt. Her skal du få noen konkrete tips til hvordan du kan bruke IKT for å holde deg oppdatert i ditt fag. Det er ikke nok med et dagskurs i ny og ne, for da får vi ikke med oss de små konstante endringene som skjer. Hva skjer innen mitt fagfelt nå og hva er det viktig at jeg får med meg av endringer? Hvordan kan vi få svar på dette? Ved å bygge faglige nettverk lokalt eller eksternt gjennom sosiale medier (SoMe), fagtidsskrift og blogger, så kan en lettere se trender og fange opp viktige endringer.     

 

 


Blogger og fagsider

PLN - En prosjektblogg

Både forlag og andre aktører har nettsider det kan være nyttig å følge, kall dem gjerne fagsider. På disse sidene kan en hente konkret inspirasjon og følge med på utvikling av "sine" fag. Her er lenker til noen blogger og fagsider:

Facebookgrupper om IKT

Slideshare

Slideshare er et sted du kan dele presentasjoner med andre og laste opp dokumenter. Her kan du finne inspirasjon gjennom det andre har gjort, eller dele egne undervisningsopplegg og presentasjoner. Her finner du mer informasjon om Slideshare.

Nettstedet Slideshare

Du finner også Slideshare som en App: Slide by Slide,


Sosiale Medier

Facebook:

facebook 

Instagram:

instagram 

Twitter:

twitter 

Linkedin:

linkedin

Snapchat:

snapchat

Youtube: 

youtube

TED Talks:

  ted

   

Last ned powerpoint: Bruk av Sosiale medier til faglig oppdatering