Microsoft legger ned OneNote 2016

Microsoft har den siste uken annonsert at de legger ned OneNote2016 for windows. Det vil ikke si at den stenges, men de vil ikke lenger utvikle den – kun sikkerhetsoppdateringer. All satsing rettes nå mot OneNote-appen. Denne er mer like online-utgaven og utgaven for mac. Avanserte OneNote-brukere vil kanskje miste noe funksjonalitet, men foreløpig ser det ut som om Microsoft planlegger å både overføre funksjonalitet fra OneNote206 til appen samt videreutvikle den sistnevnte. Som bruker av både mac og windows synes jeg det kan være en fordel med et noe mer helhetlig design enn det vi har sett i det siste – og hvis det og medfører en bedre synkronisering så er dette en endring det fint går an å leve med. Les mer om endringene og planer fremover i denne artikkelen . Her på digitalvgs.no vil vi komme tilbake med flere tips til hvordan du best kan bruke OneNote for windows.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *