Padlet med IKT-ressurser for skolebruk

Padlet er et kjekt verktøy som jeg har brukt mye både i egen undervisning og når jeg holder ulike former for kurs. Det har i lang tid vært et gratisverktøy som nettopp har gått over til å bli en betalt løsning.  Det har fortsatt en gratisversjon der du kan opprette inntil 3 Padleter og så lenge du sletter disse etter bruk så vil du fortsatt kunne opprette nye. Har du opprettet mange Padleter før så får du det antall du har opprettet + 3 nye før du eventuelt må betale. Verktøyet er godt egnet for å hente inn innspill fra elever, jobbe i grupper, presentere et emne osv. Det er og egnet for å samle ressurser og gjøre disse tilgjengelige for mange – og det har jeg gjort i den Padleten dere får tilgang til her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *