Bygge inn innhold i OneNote

OneNote er godt egnet for å samle mange ulike typer innhold på et felles sted. Det er etterhvert mange tjenester som lar deg bygge inn innhold direkte i OneNote. Dette betyr at du kan bygge inn en video fra Youtube, et spørreskjema fra Microsoft forms eller innhold fra andre tjenester du måtte bruke ved kun å lime inn lenken til innholdet. For elevene blir det lettere å finne innholdet, og dermed blir det en mer effektiv tidsbruk i klasserommet. For deg som lærer betyr det at faginnholdet ditt kan bestå av mange ulike innholdstyper, være mer multimedialt og slik sett mer variert for ulike læringsstiler.

I denne listen finner du en oversikt over de tjenester som pr nå lar deg bygge innhold direkte inn i OneNote. Merk at noen av disse krever abonnement/koster penger. De fleste har allikevel en gratisversjon som er brukbar for skolebruk. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *